Uw Behandelaar.

Ik wil me graag even aan u voorstellen: Mijn naam is Klaas Adema. Al meer dan vier jaar ben ik bezig met Reiki, verschillende vormen van Massage en met het Medical Taping Concept. Hiermee heb ik een manier gevonden mijn eigen talenten verder te ontwikkelen en deze ten goede te laten komen aan mezelf en anderen. Reiki is een geneeswijze waarbij ik zelf als intermediair kan optreden en gebruikmakend van universele energie mensen kan helpen in de verbetering van hun algemeen welbevinden.Hoe ik met Reiki in aanraking kwam.

Door het toepassen van Reiki tijdens een stoel behandeling die ik mocht ontvangen van een shiatsu therapeut, werd mijn interesse gewekt voor Reiki. Het was een hele bijzondere en ontspannen ervaring die mij ertoe gebracht heeft om me te verdiepen in Reiki.

Ik heb bij het Helios reiki centrum (http://www.helioscentrum.nl/) een tweetal cursussen gevolgd waarbij Reiki wordt gegeven volgens het Usui systeem. Ook heb ik mogen ervaren hoe ik deze opgedane kennis kon gebruiken voor mezelf en voor anderen. Meer informatie over Dokter Mikao Usui, de grondlegger van Reiki vindt u op (http://reiki-centranoord.startpagina.nl)

Afspraak voor een behandeling.

Ik heb mijn praktijk aan huis en behandelingen vinden plaats in overleg met de klant.
Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen. Ik bel u dan zo snel mogelijk terug.

Klaas Adema


TWO-Productions - 2009 ©